Om Martin Nørgaard

Martin debuterede allerede som 18-årig og har sidenhen fået etableret sig, som et af de største navne på den danske stand-up og comedy scene hvor han jævnligt optræder på de bedste stand-up steder i landet. Han er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse for både hans solo shows og comedy tours. Udover det er Martin især kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” på TV2 Zulu, men også fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen, og ikke mindst podcast succesen “Det Dystre Skæg”, sammen med vennen og kollegaen Elias Ehlers

Martin var nomineret til Talentprisen ved “Zulu Comedy Galla” i 2013 og vandt den i 2014. I 2017 var Martin aktuel med sit første one man show, “Indebrændt”, som gav et befriende, sjovt og selvreflekterende bud på, om verden er helt brændt af eller om Martin selv bare er helt indebrændt.

I 2018 var Martin en del af comedy touren “Rage Against the Mainstream”, sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris og Michael Schøt.

I 2019 var Martin landet rundt med sit onemanshow “Hygge”. Alle shows kan du købe her på siden. Siden foråret 2019 har Martin desuden været aktuel med DR P3 satire podcasten “Det Tomme Magasin” som han laver sammen med Elias Ehlers og DJ Noize. Sideløbende laver Martin også podcasten “Det Værste Par” sammen med sin kæreste og kollega, Sofie Flykt. Begge podcasts findes der hvor du hører podcast.